PERHATIAN: Pemilik bisnes, freelance marketer, marketer in-house

Rahsia Bagaimana Elite Marketers Berani Spend Besar, Rancang Kempen Pemasaran dan Jana Jualan Jutaan Ringgit Dengan Mudah Dan Sistematik

Saya kongsikan khas daripada pengalaman menguruskan kempen marketing selama 15 tahun…

Jualan RM1 juta sehari ketika pelancaran

Antara Alumni EMGP

Tawaran Super EarlyBird akan tamat dalam masa…

Saya faham…

Nak buat kempen marketing yang hasilkan keuntungan yang konsisten bukan senang

Bukan itu sahaja… dulu, saya pun ada masalah macam ni juga:

Stres kan? Kos iklan dah banyak spend tapi belum dapat hasil jualan yang diimpikan. Makin lama, makin stuck nak troubleshoot kempen marketing sedia ada.

Jangan risau!

Inilah dia … kelas marketing paling lengkap untuk anda atasi masalah Marketing dan Sales macam ni:

Memperkenalkan…

Apa yang anda dapat bila anda sertai 'sekolah digital marketer' EMGP?

#1: 4 Days LIVE Genesis Masterclass + 3 Weeks Recorded Class (worth RM4,997)

Tentative

Day 1: Mentorship Onboarding Session. Unlock Your Inner Elite Marketer

Day 2: Fundamentals of Marketing and Advertising
Day 3: Marketing Funnel Foundation

Day 4: Psychology of Buying

Week 2: Advertising Creative Mastery

+ Copywriting & Content Writing
+ Fundamental of Advertising Creative

Week 3: Designing Your Funnel, Value Ladder and Landing Page

+ Funnel, Value Ladder and Key Metrics
+ Landing Page Design Fundamental

Week 4: Facebook Ads & Designing High Impact Marketing Campaign

+ Facebook Ads Fundamental
+ Advance Facebook Ads
+ High Impact Marketing & Promotion Plan

#2: 1-Year Monthly Group Coaching (worth RM14,997)

#3: 1-Year Access to Learning Portal (worth RM5,997)

#4: Step by Step Tutorial Videos on various digital marketing topics (worth RM7,997)

#5: Personal endorsement for digital marketing job placement (worth RM14,997)

BONUS ISTIMEWA: 30 Minutes personal coaching session (worth RM499)

Sesi personal coaching selama 30 minit boleh dilakukan secara online melalui aplikasi Zoom, atau secara face-to-face di lokasi yang saya tetapkan.

Tawaran Super EarlyBird akan tamat dalam masa…

#1: 2-Day LIVE Class The Phoenix Method (worth RM1,997)

Day 1

Morning

  • 10X Formula: Strategi untuk gandakan jualan dan keuntungan dengan cepat. Terbukti berkesan untuk semua industri, produk dan servis.
  • The 3M Formula: Bagaimana membina kempen pemasaran yang pasti menghasilkan jualan yang tinggi?
  • Bagaimana nak bina keunikan untuk menonjol dalam pasaran yang dah semakin ‘tepu’?
  • Product-Market Fit: Bagaimana buat jualan RM100,000 sebulan?
  • 7 Figure Per Day: Bagaimana membina funnel untuk menjual produk mahal?
  • Case Study RM 1 Juta/Sebulan: Boleh ke jual produk direct kepada ‘strangers’?
  • Customer Journey: Asas pembinaan marketing funnel untuk produk dan servis
  • Activity #1: Design Your Own Funnel
  • AEC: 3 Fasa penting sebelum orang membeli
  • Key Metrics – cara nak baca data dan report marketing, dan apa data yang paling penting supaya tak lemas dalam lautan data
  • Activity #2: Kira Key Metrics penting untuk bisnes anda

Evening

  • Customer Avatar: 4 Kriteria penting untuk kenal pelanggan dengan tepat
  • Activity #3: Siapkan Customer Avatar anda
  • T vs R: Kenapa orang tak membeli
  • Influence: 6 Senjata paling power untuk mempengaruhi pelanggan membuat keputusan untuk membeli
  • Subliminal Messaging: Kenapa manusia membeli apa yang mereka beli

Day 2

Morning

  • Sales Closing Foundation: 3 Alasan Utama Kenapa Manusia Tak Membeli
  • SAC Formula: Cara nak dapatkan ‘unlimited ideas’ untuk bahan iklan anda
  • Activity #4: Siapkan Marketing Angle anda
  • Marketing Channel Selection: Nak buat content dan iklan di channel mana?
  • Message-Market Fit: Nak buat content apa untuk setiap tahap audience?
  • Value Ladder Design: Bagaimana nak dapat leads yang berkualiti, dan tingkatkan Lifetime Value seorang customer?
  • Activity #5: Design Value Ladder untuk bisnes anda

Evening

  • The Phoenix Reborn: 4 Strategy Pivot yang anda perlu buat sekarang untuk naikkan semula jualan dan keuntungan anda
  • Activity #6: Tentukan jenis Pivot yang anda perlu buat sekarang untuk bisnes anda
  • Designing Your 90-Days Marketing Plan: Gabungkan semua yang anda belajar selama 2 hari dan buat pelan pemasaran anda bersama-sama
  • Your Journey in The GENESIS Circle: Apa nak buat lepas dah dapat 90-days Marketing Plan?

#2: 90-Days Marketing Action Plan Canvas (worth RM997)

  • Ada strategi, framework dan workbook yang boleh digunakan untuk lengkapkan 90 hari pelan marketing anda
  • Selepas kelas, lebih jelas nak buat apa

#3: 30-Days Group Support (worth RM997)

  • Ada soalan atau modul yang anda tak clear? Boleh tanya apa sahaja soalan dalam grup
  • Saya dan trainer akan jawab

Siapa saya dan bagaimana saya boleh bantu anda?

Hai, nama saya Rahim Ibrahim. Saya adalah international digital marketing consultant dengan pengalaman lebih 15 tahun dalam marketing. Mempunyai klien di pelbagai negara Asia Tenggara dalam pelbagai niche termasuk konsultansi, kecantikan & kosmetik, pendidikan kanak-kanak, pelaburan hartanah, dan banyak lagi.

 

Saya juga consult berkenaan growth hacking dan scaling up untuk ramai speakers, coaches dan influencers. Mempunyai pengalaman yang luas dalam digital marketing, event management dan content creation untuk segmen Bumiputra.

 

Merupakan graduan Master of Business Administration (Distinction) daripada Universiti Malaya, major dalam Marketing Management. Memulakan kerjaya  di Petronas selepas tamat pengajian dari Universiti Canterbury, New Zealand sebagai Instrumentation Engineer.

 

3 Tahun pengalaman dalam Technology Commercialisation Management, PETRONAS, menguruskan pembangunan perniagaan, perundingan, dan latihan penilaian; dan penilaian untuk teknologi baru.

Antara jenama, syarikat dan peserta program yang pernah dibantu..

0+

Premium Clients

0+

Total Students Of All Program

RM 0Million

Total Ads Spending

RM 0Million

Total Sales Generated Of All Funnel

Barisan Trainer

Syazani Suhaimi

Marketing Consultant

Qistina Nordin

Marketing Manager FAR Capital

AJ Joseph

Director Odisee

Apa Kata Student EMGP Sebelum Ini?

Ini antara feedback paling ‘life-changing‘ daripada student EMGP

Sebelum:

Sales Jan-Jul (2022)

RM172,775

Selepas:

Sales Aug-Dis (2022)

RM300,060

“Sejak PKP, sales drop berubah 360 darjah. Bila belajar fundamental marketing, kita boleh cari pelbagai cara lain untuk hasilkan jualan.

Daripada hanya jual 50 unit minimum order, berani jual 300 unit untuk terus tapis premium customer. Lebih happy dan tenang handle premium customer. Idea untuk produk dan servis baru pun ada sebab dah faham fundamental.

Bila belajar marketing angle, consult client bukan niche saya pun boleh. Sampai buat untuk bisnes sendiri pun overload leads.

Inilah satu-satunya program yang saya boleh direct access dengan trainer, boleh diskus terus. Ada someone yang boleh guide untuk keluar daripada stuck, kita sendiri dapat jawapan daripada soalan yang kita tanya.

Circle EMGP juga terdiri daripada orang-orang hebat. Bila tanya soalan, semua orang nak bantu. Ini antara paling mahal yang tak dapat beli kat luar.” – Syima Ariffin

“Hanya tukar headline, CTA dan 3M, ROAS meningkat daripada 2.68 > 12.84 selepas study balik EMGP.” – Ghafur Rahman

Before

Study balik EMGP

After

Sebelum ini, saya stuck setahun dan pause daripada jadi marketer. Saya join sebab nampak EMGP bukan sekadar jadi marketer biasa tekan-tekan ads tapi towards another level, Elite Marketer.

 

Segala pembelajaran dalam EMGP ni adalah apa yang saya cari sebelum ini yang “complete the pieces from big puzzle”. (baca screenshot untuk senarai apa yang beliau dapat). – Syed Mustaqim

Tawaran Super EarlyBird akan tamat dalam masa…

Lagi feedback daripada student EMGP sebelum ini…

“Brand baru TANPA database, dan follower – d.alam 10 hari, dapat sales RM5.4k dengan 100++ order. ROAS 12!” – Rashidah

“Sekarang dapat 5 client bulanan. Total income bulanan RM9.5k.” – Ijmal Akbar

“Makin clear apa yang perlu dibuat untuk plan dan run kempen marketing. Lebih confident caj mahal kepada klien sebab kita tahu apa yang kita buat.

 

Tak lagi jadi marketer yang mudah makan gula-gula sebab tahu rahsia di sebalik kempen marketing yang berjaya.” – Syafiq Fahmi

“Dah hit 6 angka dalam masa 2 bulan pertama.” – Mohd Eazy

“Dapat bantu client hit RM980K 1st quarter dengan kos iklan kurang daripada RM50K.” – Fawzan Ismail

Tawaran Super Earlybird akan tamat pada 31 Mac 2023, 11.59 malam

Nota:
1. Sila isikan ruang “First name” dan “Last name” di bawah  untuk kami update dalam sistem video course
2. Buat masa ini, TIADA caj pembayaran untuk Billplz, Stripe 

“Berjaya spend RM21K dan dapat sales lebih kurang RM3M.” – Mohd Shahrul

“Subject matters bukan sekadar teknikal tapi cover sekali fundamental dan psychology. Sebelum ni ramai orang ajar Customer Avatar tapi tak sentuh asas secara direct.” – Mohd Anuar Mustafa

“Keseluruhan experience join kelas ni SANGAT best dan ilmu padu. Circle juga sangat supportive. Banyak input dari sharing.” – Izzati Syahirah

“Sangat teruja dengan banyaknya ilmu yang besar dan berat yang dicurahkan. Basic 3M adalah ilmu paling berharga yang saya belajar dalam EMGP.” – Faiz Helmi Ramli

Tawaran Super Earlybird akan tamat pada 31 Mac 2023, 11.59 malam

Nota:
1. Sila isikan ruang “First name” dan “Last name” di bawah  untuk kami update dalam sistem video course
2. Buat masa ini, TIADA caj pembayaran untuk Billplz, Stripe 

Review Thread Twitter tentang program EMGP

“Sepanjang 3 tahun selami dunia Digital Marketing, program EMGP ni paling lengkap.” – Muazh

“Korang join kelas ni, korang tak perlukan dah kelas marketing lain😂.” – Izzad Saad

“Circle memang best. Go deep. Kelas siap ada homework. Ada perbincangan dalam zoom siap ada rakaman kelas. Senang study tiap hari.” – Hasliza Hj Hashim

“Lebih clear function funnel dalam planning. Case study 1 juta sehari dan 1 juta sebulan betul-betul membuka minda doable sesuatu target. Dapat ilmu cara jual barang mahal dan angle2 yang tak pernah guna sebelum ni.” – Mohd Fahmi Ismail

“Seriously, ini antara program yang saya berani suggest kalau siapa nak belajar tentang marketing. Sekarang, saya sendiri makin clear apa nak buat untuk bisnes sendiri.” – Ismail Arsad

” Sarat, penat dan berasap tapi sangat berbaloi.” – Harun

“Kelas pemasaran fundamental, bukan teknikal semata-mata. Tiada lagi gula-gula case study 1 juta sehari. Ada caranya.” – Syafiqah Ainor Moday

Lagi perubahan selepas sertai program EMGP

“Dah boleh tekan ads dengan yakin, tahu decide angle, adjust CW dan adjust poster.” – Sakinah Hamid

“Dapat jawatan Marketing manager menggunakan konsep 3M dan strategik plan yang diajar.”

“Berjaya deal 20% profit sharing dari sale dengan client walau TANPA bentang marketing plan.”

Feedback student lepas selesai Zoom LIVE Class

Jadi, berapa harga kelas ini?

Jumlah nilai sebenar kelas ini adalah RM49,484

Tapi… anda tak perlu bayar RM49,484

 

Saya faham, bukan semua orang mampu daftar kelas mahal-mahal.

 

Disebabkan saya pernah mencari juga kelas marketing lengkap macam ni, saya nak berikan tawaran khas kepada anda.

 

Anda juga tak perlu bayar RM24,997

 

Dan tak perlu bayar RM9,997

Anda boleh pilih pakej yang anda minat:

VIP

In-House Team (1+1 pax)
RM 10,000
  • 2 Seats EMGP for 1 business owner and 1 team marketer (worth RM6,000)
  • 4 Days LIVE Genesis Masterclass + 3 Weeks Recorded Class (worth RM4,997)
  • 1-Year Monthly Group Coaching (worth RM14,997)
  • 1-Year to Learning Portal - 2 Access (worth RM5,997)
  • Step by Step Tutorial Videos on various digital marketing topics (worth RM7,997)
  • Personal endorsement for digital marketing job placement (worth RM14,997)
  • 6 Months private group Whatsapp dengan Rahim Ibrahim (worth RM12,000)
  • 6x Private coaching session for 1-2 hours per session. Valid for 6 months (worth RM12,000)
  • Combo Ads Creative Mastery Package (worth RM397)
SPECIAL

General

Individu (1 pax)
RM 2,000 Early Bird
  • 1 Seat EMGP
  • 4 Days LIVE Genesis Masterclass + 3 Weeks Recorded Class (worth RM4,997)
  • 1-Year Monthly Group Coaching (worth RM14,997)
  • 1-Year Access to Learning Portal (worth RM5,997)
  • Step by Step Tutorial Videos on various digital marketing topics (worth RM7,997)
  • Personal endorsement for digital marketing job placement (worth RM14,997)
  • BONUS ISTIMEWA: 30 Minutes personal coaching session (worth RM499)
  • 6 Months private group Whatsapp dengan Rahim Ibrahim (worth RM12,000)
  • 6x Private coaching session for 1-2 hours per session. Valid for 6 months (worth RM12,000)
  • Combo Ads Creative Mastery Package (worth RM397)

Tawaran Earlybird

Hanya RM2,000 / pax sahaja

Nak daftar? Isi borang tempahan di bawah:

Nota:
1. Sila isikan ruang “First name” dan “Last name” di bawah  untuk kami update dalam sistem video course
2. Buat masa ini, TIADA caj pembayaran untuk Billplz, Stripe
3. Untuk installment, klik button di bawah

SOALAN LAZIM

Program ini akan dijalankan secara online. Anda juga akan diberikan rakaman video untuk setiap kelas di dalam Learning Portal kami.

Modul marketing yang kami kongsikan adalah berkonsepkan fundamental yang terpakai untuk semua jenis bisnes. Selain itu, trainer kami berpengalaman dalam pelbagai jenis industri bisnes, dan anda berpeluang untuk tanya soalan spesifik untuk bisnes anda sewaktu sesi soaljawab semasa kelas nanti.

Modul yang kami kongsikan adalah berkonsepkan ilmu fundamental yang boleh diaplikasikan untuk semua.

Jika owner bisnes yang sertai, anda akan dapat plan marketing untuk bisnes anda.

Jika in-house marketing team yang sertai, mereka akan dapat plan marketing untuk bisnes yang mereka uruskan.

Jika marketing agency yang sertai, anda akan refresh ilmu marketing dan dapat plan kempen marketing yang lebih efektif.

Kami kongsikan modul lengkap tentang marketing yang sesuai untuk newbie dan yang sudah berpengalaman. Ia mudah difahami dan diikuti oleh sesiapa sahaja. Setiap modul kami berikan penerangan detail dan rakaman untuk study semula jika kurang faham.

Boleh. Anda boleh buat bayaran ansuran dengan 1st payment tertentu. Klik sini untuk baca T&C

Copyright © 2023 Rahim Ibrahim

Scroll to Top