PERHATIAN

BUSINESS OWNER

Percaya tak anda boleh gandakan jualan dengan satu ilmu fundamental marketing?

"Sales naik 2x ganda! Last year around RM140k, this year RM242k. Alhamdulillah."
– Masliza Ridzuan –
Saya faham..

Nak grow dan sustain business ni bukan perkara yang mudah.

Berapa ramai business owner di luar sana yang terpaksa hadap masalah-masalah ini setiap hari..

Staf tak capai target jualan

Tiada SOP atau cara kerja untuk sales & marketing

Terkejar-kejar teknik & platform 'viral'

Tak pandai nak sesuaikan teknik yang dibelajar dalam bisnes sendiri

Tak tahu nak kenalpasti kempen mana yang menjadi atau tak

Tiada ilmu pivot bila teknik & strategi yang diguna tak menjadi

Terpaksa buat marketing sendiri bila staf keluar masuk

Tidak tahu & faham ilmu asas marketing
"Kenapa manusia beli apa yang mereka beli?"

Mesti rasa frust kan?

Dah buat itu ini tapi business makin merundum.

Apa sebenarnya yang berlaku? Di mana silapnya? Buntu..
Jangan risau..

Ini dia 3 rahsia bagaimana nak bangkit semula selepas kerugian jutaan ringgit

Baca success story peserta EMGP, Kak Mas, founder kepada Rumah Biskut ini.

Rahsia 1 - WAJIB kuasai asas sebelum nak capai sales jutaan ringgit

Fahami serta kuasai dulu asas & ilmu perdu pemasaran melalui 3M (Market, Message, Medium) yang mana masih ramai business owner tak kuasai betul-betul sebelum nak capai target jualan 7 angka.

Rahsia 2 - Strategi jualan 7 angka melalui The Right Marketing Plan

Setelah fahami asas, lebih mudah nak merancang dan susun strategi pemasaran yang EFEKTIF & EFISIEN merangkumi pelbagai aspek seperti platform, bajet, tempoh masa, gerak kerja dan lain-lain untuk menuju jualan 6-7 angka.

Rahsia 3 - Support system berdiri teguh di belakang

Saya bangkit semula setelah rugi 7 angka dengan menyertai EMGP. Support system yang disediakan sangat supportive. Tiada soalan dibiarkan tergantung. Segala masalah dibantu oleh barisan trainers dan ahli-ahli lain yang sangat aktif.
Menarik kan?

Nak tahu lebih mendalam?

Sertai saya dalam Webinar Elite Marketer Kickstart.

Business owner WAJIB TAHU dan KUASAI 4 perkara ini

Ini yang anda akan belajar semasa webinar ini.

Shortcut belajar asas pemasaran & kuasai digital marketing yang sudah disesuaikan dengan landskap Malaysia

Bagaimana membina gerak kerja tersusun dan auto pilot kan kerja-kerja pemasaran.

Kuasai disiplin ilmu wajib ada pada business owner dalam menuju jualan jutaan ringgit sebulan

10X Formula: Cara lipat gandakan jualan hingga 5-10x dengan SELAMAT & PANTAS

Siapa saya?

Hai, saya Rahim Ibrahim.

Jenama, syarikat dan peserta program yang saya telah bantu

Portfolio: Berjaya hasilkan jualan RM 1 juta dalam masa sehari

30+

Premium Clients

2000+

Total Students Of All Program

RM 10Million

Total Ads Spending

RM 100Million

Total Sales Generated

Feedback Peserta Program EMGP

Apa kata student saya sebelum ini?

Syima Ariffin
(Niche Printing & Design)

"Daripada sales RM172,775 meningkat kepada RM300,060. Daripada hanya jual 50 unit minimum order, berani jual 300 unit untuk terus tapis premium customer. Lebih happy dan tenang handle premium customer. Idea untuk produk dan servis baru pun ada sebab dah faham fundamental."

Syed Mustaqim
(Niche Kesihatan)

“Sebelum ini, saya stuck setahun dan pause daripada jadi marketer. Saya join sebab nampak EMGP bukan sekadar jadi marketer biasa tekan-tekan ads tapi towards another level, Elite Marketer. Segala pembelajaran dalam EMGP ni adalah apa yang saya cari sebelum ini yang "complete the pieces from big puzzle"

Rashidah
(Niche Makanan)

"Brand baru TANPA database, dan follower - d.alam 10 hari, dapat sales RM5.4k dengan 100++ order. ROAS 12!"

Mohd Eazy
(Niche Kesihatan)

"Saya baru je run produk bulan April hari tu. Alhamdulillah dengan ilmu yang dicurahkan serta tips yang sentiasa update, saya dah hit 6 angka dalam masa 2 bulan pertama."

Fawzan Ismail
(Niche Interior Design & Construction)

"Alhamdulillah dapat bantu client hit RM980k 1st quarter tahun ni dengan kos iklan RM50k. Produk sekali jual average RM15k. Knowledge pasal marketing theory dan technical saya banyak sangat improve. Financial saya alhamdulillah makin stabil sejak berani letak harga bayaran setimpal. Dulu takut je nak letak harga."

Siti Khadijah Ibrahim
(Niche Skincare)

“Dah boleh tidur lena bila buat iklan dan leads masuk tak berhenti dan tahu cara cari tune buat copywriting dan ads creative yang berjaya jadi winning ads.”

TAWARAN ISTIMEWA

BONUS: Peserta Pakej GOLD

BONUS 1

Inilah dia THE ULTIMATE checklist yang dah berjaya naikkan jualan klien saya.

Segala tips, shortcut, do's and dont's dalam menuju jualan 6 angka sebulan, sudah saya compile dengan lengkap.

Anda tinggal apply sahaja pada bisnes anda. Dah boleh bertenang dari mengejar teknik & strategi 'viral'.

BONUS 2

Kita sebagai business owner tak perlu pun sentiasa pantau prestasi kempen pemasaran. Pening nanti!

Jadikan panduan Traffic Light System sebagai SOP wajib bila anda buat iklan di Meta.

Staf tak pening, anda pun senang hati!

BONUS 3

Bila dah dapat checklist & auto pilotkan SOP iklan, lebih mudah anda nak SCALE jualan 5-10 kali ganda dengan pantas!

Inilah RAHSIA yang saya dah amalkan pada klien saya yang dah berjaya capai jualan jutaan ringgit sebulan!
Anda tak nak dapatkan bonus?
Saya tak rugi apa-apa...
Cuma....
Anda akan terlepas peluang untuk korek RAHSIA disebalik kejayaan jenama besar SUSUN pelan pemasaran mereka dengan melibatkan
Perjalanan pelanggan sebelum membeli
Segmen & profile pelanggan
Sikap & perangai pelanggan
Anda akan terlepas peluang untuk ketahui RAHSIA bagaimana ada bisnes boleh sustain dan kekalkan momentum jualan dengan SOP Traffic Light System.
Anda akan terlepas peluang untuk ketahui jalan SELAMAT & PANTAS gandakan jualan anda berpandukan Checklist Marketing Plan

Pilih Pakej Anda

Gold

RM 37
  • Akses Webinar Elite Marketer Kickstart
  • Rakaman Webinar Elite Marketer Kickstart (bernilai RM97)
  • Bonus 1: Checklist apa yang perlu anda execute untuk buat marketing plan capai 6 angka sebulan (bernilai RM97)
  • Bonus 2: Traffic Light System: SOP untuk kawal kos iklan supaya tak rugi bila scale up (bernilai RM67)​
  • Bonus 3: Video Scale Your Sales: 50 Proven strategi untuk naikkan jualan bisnes (bernilai RM127)
best choice

general

RM 17
  • Akses Webinar Elite Marketer Kickstart
  • Rakaman Webinar Elite Marketer Kickstart (bernilai RM97)
  • Bonus 1: Checklist apa yang perlu anda execute untuk buat marketing plan capai 6 angka sebulan (bernilai RM97)
  • Bonus 2: Traffic Light System: SOP untuk kawal kos iklan supaya tak rugi bila scale up (bernilai RM67)​
  • Bonus 3: Video Scale Your Sales: 50 Proven strategi untuk naikkan jualan bisnes (bernilai RM127)

general

RM 0
  • Akses Webinar Elite Marketer Kickstart
  • Rakaman Webinar Elite Marketer Kickstart (bernilai RM97)
  • Bonus 1: Checklist apa yang perlu anda execute untuk buat marketing plan capai 6 angka sebulan (bernilai RM97)
  • Bonus 2: Traffic Light System: SOP untuk kawal kos iklan supaya tak rugi bila scale up (bernilai RM67)​
  • Bonus 3: Video Scale Your Sales: 50 Proven strategi untuk naikkan jualan bisnes (bernilai RM127)

Webinar akan bermula dalam masa..

TEMPAT TERHAD
Tempah tiket anda SEKARANG!

Copyright © 2024 Rahim Ibrahim. Rayyan Success International Sdn Bhd (1495056-W)

Scroll to Top